Hva gjør vi?

Laterna Vox AS designer og produserer informasjon, ofte med utgangspunkt i natur, friluftsliv eller kulturhistorie. Det kan være et skilt i naturen, en digital guide, en quiz eller noe annet som trenger tekst, foto eller lyd. Vi bearbeider innhold som finnes eller tar det hele fra begynnelsen med forarbeid, innspilling, fotografering, redigering, tekst og design. Vi fikser den formidling som ønskes, og har mange gode samarbeidspartnere. For eksempel Jonas Langbråten som har fotografert sandløperen her. (Design: Laterna Vox, basert på designmalen for verneområder i Norge.)

Anette i Laterna Vox leverer bilder til AzoteLibrary. Det er mulig å kjøpe hennes bilder via dem. Azote er Sveriges ledende kommunikasjonsbyrå innen miljø og bærekraftig utvikling.


 

 

«Mobilguiden fungerade som en levande guide. Mer engagerande än skyltarna.»  Fra evaluering av mobilguiden til summerfuglstien i Uppsala.

 

Skjermbilde 2016-08-29 kl. 14.32.20

 

”Jag gillar de olika sätten att kommunicera. Blandningen av filmer, skyltar och folder att ta med hem” Fra evaluering av  sommerfuglstien i Uppsala.

Et tidligere prosjekt var lyd og historier til  «Telegrafen» i Ny Ålesund, Svalbard (ikke mobilguide).  Med høyttalere på plass. Det var et oppdrag til Telemuseet/Telenor Kulturarv i samarbeid med Fluxloop.

I Laterna Vox finnes medhjelpere som tegner. F eks dette:

Ved Norges sydspiss har vi laget en poesistol, en Lyttestasjon. Besøkende kan lytte til barn som snakker om livet eller til poesi. Diktene leses fra stolens rygg. Høyttaler er bygget inn. Man velger dikt via mobilen. Om Lyttestasjonen på TripAdvisor


 

Eksempler på kunder:

Scroll to Top