Hva gjør vi?

Laterna Vox AS designer og produserer informasjon, ofte med utgangspunkt i natur, friluftsliv eller kulturhistorie. Det kan være et skilt i naturen, en digital guide, en quiz eller noe annet som trenger tekst, foto eller lyd. Vi bearbeider innhold som finnes eller tar det hele fra begynnelsen med forarbeid, innspilling, fotografering, redigering, tekst og design. Vi fikser den formidling som ønskes, og har mange gode samarbeidspartnere. For eksempel Jonas Langbråten som har fotografert sandløperen her. (Design: Laterna Vox, basert på designmalen for verneområder i Norge.)


 

«Mobilguiden fungerade som en levande guide. Mer engagerande än skyltarna.»  Fra evaluering av mobilguiden til summerfuglstien i Uppsala.

Et tidligere prosjekt var lyd og historier til  «Telegrafen» i Ny Ålesund, Svalbard (ikke mobilguide).  Med høyttalere på plass. Det var et oppdrag til Telemuseet/Telenor Kulturarv i samarbeid med Fluxloop.

I Laterna Vox finnes medhjelpere som tegner. F eks dette:

Ved Norges sydspiss har vi laget en poesistol, en Lyttestasjon. Besøkende kan lytte til barn som snakker om livet eller til poesi. Diktene leses fra stolens rygg. Høyttaler er bygget inn. Man velger dikt via mobilen. Om Lyttestasjonen på TripAdvisor


 

Eksempler på kunder:

Scroll to Top